Tiedotteet

01.03.2018

Mikkelin alueen Seurakimpan järjestämä Kilpailusääntökoulutus Otavan Opistolla (Otavantie 2, 50670 Otava) su 11.3.2018 klo 10, kouluttajana Annastiina Multanen. Tule ja päivitä tietosi! Ilmoittautumiset viimeistään pe 9.3. osoitteeseen: katjamhkiukas@gmail.com. 

28.12.2017

M-Ridersin kilparatsastajat huomio - kilpailulupien hankkimiskäytäntö muuttuu:

  • Vuoden 2018 alusta M-Ridersin kilpailuluvat voi lunastaa suoraan verkkosivuilta https://ratsastus.lisenssikauppa.fi Maksuturvan kautta.
  • Kilpailulupia voi hankkia 8.1. alkaen.

    - Luvan lunastamista varten jäsenrekisterissä pitää olla kilpailijan henkilötunnus ja sähköpostiosoite tallennettuna. Tarvittaessa ole yhteydessä M-Ridersin jäsensihteeriin (Sari Kärkkäinen; sari.karkkainen2@luukku.com)

    - Jäsenmaksu päivittyy rekisteriin maksetuksi muutamassa arkipäivässä. Tämän jälkeen pystyt ostamaan kilpailuluvan verkko-ostolla

    - Osoite on https://ratsastus.lisenssikauppa.fi 

Tutustu tästä kilpailulupainfoon kokonaisuudessaan Suomen Ratsastajainliiton sivuilta: 

***************************************************************************************************************************************

26.12.2017

Hei M-Ridersin jäsenet - lukekaapa oheisen linkin kautta vuodenvaihteen tärkeä muistilista SRL:n jäsenistölle: 

Muistilistaan tästä

Kilpailulupien lunastamiskäytännöstä M-Riders julkaisee vielä oman tiedotteen hieman myöhemmin - olkaapa kuulolla! 

***************************************************************************************************************************************

Suomen Ratsastajainliitto

Tästä linkistä pääset SRL:n sähköisiin seuratiedotteisiin

********************************************************************************************************************************

Talkoopisteet

Vuoden 2013 alusta kokeillaan talkoopistejärjestelmää. Talkoopisteitä voit kerätä mm. kisoissa apuna olemalla.  Talkoopisteitä kertyy seuraavasti: 1 piste = 1 h työ = 1 €. 

10 pisteen täytyttyä voit käyttää niitä esim. seuran retken maksamiseen, maneesivuokraan, oman seuran kilpailujen osallistumismaksuun tai vastaavaan.

Talkoopisteet ovat voimassa toistaiseksi, joten niitä voi kerryttää myös isompaa hankintaa tai käyttöä varten. Pisteet kerätään jäsensihteerin arkistoon, joten kun saavut talkoohommiin, niin ilmoittauduthan sekä tullessasi että lähtiessäsi kisakansliassa, jotta pisteet kertyvät oikein.

 

dsc_3998_3.jpg