Tapahtumat

Ajankohtaista: M-Ridersin sääntömääräinen kevätkokous su 3.6.2018 klo 12.30 - 14

Paikka: Ravintola Bubbles, Porrassalmenkatu 21, 50100 Mikkeli

Tarjolla tapas-buffet +  kahvi tai mehu hintaan 10 €/hlö! Jos haluat nauttia tapas-buffetin antimista, ilmoita siitä viimeistään ti 26.5. s-postiosoitteeseen katjamhkiukas@gmail.com - näin osaamme varautua ruokailijoiden määrään. 

Tervetuloa herkuttelemaan ja vaikuttamaan seurasi asioihin! 

************************************************************************

Ajankohtaista: Tulevia harjoituskisoja Suojalammen tallilla 

*Kouluratsastus ke 30.5. 018 klo 18 - ilmoittaudu ja katso tarkemmat tiedot Kilpailut-sivulta

*Esteratsastus ke 13.6.2018 klo 18

************************************************************************

Seuran tulevia tapahtumia v. 2018

  • Niemenpellon tallin hevostaitoaiheiset kurssit , joista osaan M-Ridersin jäsenille alennettu hinta (Poniagility su 25.2.Hevosen juoksutus su 29.4.) - lisätietoa tästä linkistä
  • Suojalammen tallin harjoituskisat esteratsastuksessa kesäkuussa
  • Niemenpellon tallin Match Show 21.7.2018
  • 1-tason esteratsastuskisat Suojalammen tallilla 19.8.2018
  • 1-tason ratsastuskilpailut Niemenpellon tallilla 15. - 16.9.

Ajankohdat/kellonajat tarkentuvat, ja lisää tapahtumia päivitetään myöhemmin - seuraahan aktiivisesti ilmoitteluamme internet- ja facebook-sivuillamme! 

***************************************************************

M-Ridersin sääntömääräinen syyskokous ja pikkujoulut 15.12.2017

M-Ridersin syyskokousta ja pikkujouluja vietettiin Kenkäveron Pappilaravintolassa pe 15.12.2017 klo 17.30 alkaen rennoissa tunnelmissa Kenkäveron upeasta miljööstä ja herkullisista joulupöydän antimista nauttien.


Syyskokouksessa käsiteltiin ajankohtaiset sääntömääräiset asiat kuten ensi vuoden toimintasuunnitelma, talousarvio, johtokunnan kokoonpano ja jäsenmaksut 2018. Seuran toimintaa suunnataan jatkossa uudelleen yhteistyössä Suojalammen ja Niemenpellon tallien kanssa, ja johtokunta sai uusia jäseniä Laura Väänäsestä, Maarit Relanderista ja Laura Gustafssonista.


Pikkujouluissa palkitttiin ansioituneita ratsastajia ja seuran jäseniä. Kouluratsastus-Cupin voittajana ja seuramestarina palkittiin hevosaiheisilla pokaaleilla Eerika Nuutilainen ja toiseksi sijoittunut Petra Härkönen. Kilpailukauden saavutuksien johdosta palkintopystit jaettiin Sara Kärkkäiselle (esteratsastus) ja Lotta Pulkalle (kouluratsastus). Tapahtumassa jaettiin myös ratsastusmerkit niitä suorittaneille junioreille ja senioreille.

Ansioituneesta seuratoiminnasta palkittiin M-Riders viirein seuran ensimmäinen puheenjohtaja Nina Rasola ja jäsensihteeri Sari Kärkkäinen, ja nykyistä puheenjohtajaa Salla Pelcia muistettiin merkkipäivän johdosta samoin M-Riders-viirillä.