Tapahtumat

Hyvinvoimalla uuteen vuoteen - Ratsastajan Kuntokartoitus pe 17.1.2020

M-Riders haluaa ylläpitää ratsastusharrastajien ja hevosten hyvinvoinnin teemaa seuratoiminnassa. Tukeaksemme ratsastajia oman hyvinvoinnin tilan ja sen kehittämiskohteiden tunnistamisessa, olemme päättäneet tarjota mahdollisuuden ratsastajan kuntokartoitukseen Mikkelissä Saimaa Stadiumin ainutlaatuisen Active Life Labin mittausteknologioita hyödyntäen. Active Life Lab on Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulun tutkimus- ja kehitysyksikkö, jonka tavoitteena on lisätä ihmisten terveyttä mitatusti vaikuttavien hyvinvointipalveluiden avulla. 
M-Ridersin järjestämä ja SRL:n Kaakkois-Suomen aluejaoston tukema kuntokartoitus sisältää kävelytestin, lihaskuntotestit, HRV-mittauksen ja kehonkoostumusanalyysin, yhteisen 20 min palauteluennon ja henkilökohtaisen tulosraportin testeistä viitearvoineen. Tapahtuma on osallistujille maksullinen, mutta tuettuna huomattavasti edullisempi kuin testauksen normaalihinta, ja se pidetään pe 17.1.2020 n. klo 16 - 18.30. 
Hyvinvointiin panostaminen kannattaa aina - lisätietoa alla olevassa mainoksessa ja ilmoittautuminen sähköpostitse katjamhkiukas(at)gmail.com viimeistään 06.01.2020. M-Ridersin syyskokouksessa/pikkujouluissa pe 13.12.2019 on mahdollisuus kuulla kuntokartoituksen sisällöstä tarkemmin. 

Mainos_Ratsastajan_HyvioKartoitus_Active_Life_Lab_02122019_KKI_asemoitu.jpg

************************************************

M-Ridersin sääntömääräinen syyskokous ja pikkujoulut 2019

M_riders_pikkujoulu_Final.jpg