Jäseneksi

M-Riders Mikkeli ry on SRL:n jäsen

Suomen Ratsastajainliittoon kuulutaan jäsenseurojen kautta. Jäsenseuroihin kuuluvat saavat jäsenetuina mm. tapaturmavakuutuksen, jäsenkortin ja Hippos-lehden. Hippos on Ratsastajainliiton julkaisema, kahdeksan kertaa vuodessa ilmestyvä jäsenlehti. Ratsastajainliiton yhteistyökumppanit myöntävät SRL:n jäsenille etuja. Kilpaileminen ja ratsastusmerkkien suorittaminen edellyttää kuulumista johonkin ratsastusseuraan.

Liity mukaan mukavaan seuraan ja toimintaan!  Jäsenenä hyödyt SRL:n eduista ja saat alennuksia paikallisilta kumppaneilta. Lisäksi voit osallistua toimintaamme jäsenhinnalla, oikeuden osallistua kilpailuihin ja tehdä merkkisuorituksia. 

Lisätietoa SRL:n jäseneduista

Vuosittaiset jäsenmaksut määritellään seuran syyskokouksessa. Jäsenyys jatkuu automaattisesti vuoden vaihteen yli ja vanhat jäsenet saavat jäsenmaksulaskun suoraan Suomen Ratsastajainliitosta.

Täysjäsen (seniori ja juniori) saa kaikki liiton tarjoamat jäsenedut. Perhejäsenen (seniori ja juniori) edut ovat muuten samat kuin täysjäsenellä, mutta hän ei saa Hippos-lehteä eikä hänelle voida myöntää kansallista kilpailulupaa tai toimihenkilöoikeuksia. Perhejäsenen täytyy asua samassa taloudessa täysjäsenen kanssa. Seuroilla voi olla myös kannatusjäseniä, mutta he eivät saa mitään liiton jäsenetuja.  

Osallistuakseen 1-tason kilpailuihin, henkilön täytyy olla ratsastusseuran täys- tai perhejäsen. Myös 2-tasolla tai korkeammalla kilpailevien tulee olla jonkun ratsastusseuran jäsen.

Voit liittyä seuraan ilmoittamalla jäsensihteerille seuraavat tiedot: nimi, syntymäaika, osoite, sähköpostiosoite. Jos olet aikaisemmin kuulunut johonkin toiseen seuraan, täytyy jäsensihteerille ilmoittaa id-numero, jonka voi tarkistaa jäsenkortin takaa.

Jäsensihteeri: Sari Kärkkäinen,   sari.karkkainen2@luukku.com, p. 050 911 4749

********************************************************************************************************************************

M-Riders Mikkeli ry:n jäsenmaksut 1.9. - 31.12.2018  - Huom - Alennettu jäsenhinta!

Ratsastajainliitto alentaa edellisvuosien tapaan jäsenmaksuosuuttaan loppuvuodeksi puolella seuran hintaosuuden pysyessä samana. Nyt liittymällä saat siis koko loppuvuoden jäsenedut käyttöösi alennettuun hintaan - on siis hyvä hetki vinkata myös ystävälle M-Ridersiin/Ratsastajainliittoon liittymisestä!

HUOM. Jos olet saanut jo alkuvuonna jäsenlaskun, älä maksa alennettua jäsenyyttä saamallasi laskulla, vaan ota yhteys seuran jäsensihteeriin, joka luo jäsenyytesi uudelleen rekisteriin 1.9. alkavaksi. Alennettu hinta näkyy tällä laskulla.

Jäsenalekampanjan mukaiset M-Ridersin jäsenhinnat 1.9. alkaen: _dsc0224.jpg

- Seniorit 41 €
- Juniorit 38 € 
- Perhejäsen: seniori 33 €,  juniori 30 € (*

Kampanja ei koske seuraavia jäsenlajeja: 
- Kannatusjäsen 55 € (henkilö)
- Kannatusjäsen 200 € (yritys)
 
Jäsenmaksu sisältää urheiluvakuutuksen ja Hippos-lehden.

(* Perhejäsenellä tarkoitetaan samassa osoitteessa asuva perheen jäsentä, hänelle ei tule omaa Hippos-lehteä eikä perhejäsen saa kilpailulupaa.

Mikäli olet ollut jäsen vuonna 2017 saat automaattisesti vuoden 2018 jäsenlaskun sähköpostitse tai kirjeenä.

***********************************************************************************

M-Riders tukee kilpailevia jäseniään

M-Riders palkitsee vuoden lopuksi menestyneitä ratsukoita seuraavaan taulukkoon pohjautuen. Muista toimittaa omat pisteesi vuoden lopuksi Sari Kärkkäiselle: sari.karkkainen2@luukku.com

PISTETAULUKKO

 

Uusi jäsen

Liittyessäni uudeksi jäseneksi toimita seuraavat tiedot jäsensihteerille:

- nimi
- osoite, postinro ja –toimipaikkalogo2.jpg
- puhelinnumero ja sähköpostiosoite
- henkilötunnus (vakuutusta, osoitteenmuutosta jne. varten)
- jäsenlaji (täys- vai perhejäsen) -jos perhejäsen, kuka on perheen täysjäsen
- mahdollinen jo olemassa oleva jäsennumero

Jäsensihteeri
Sari Kärkkäinen
puh. 050-9114749
sari.karkkainen2(at)luukku.com