Jäseneksi

M-Riders Mikkeli ry on SRL:n jäsen

Suomen Ratsastajainliittoon kuulutaan jäsenseurojen kautta. Jäsenseuroihin kuuluvat saavat jäsenetuina mm. tapaturmavakuutuksen, jäsenkortin ja Hippos-lehden. Hippos on Ratsastajainliiton julkaisema, kahdeksan kertaa vuodessa ilmestyvä jäsenlehti. Ratsastajainliiton yhteistyökumppanit myöntävät SRL:n jäsenille etuja. Kilpaileminen ja ratsastusmerkkien suorittaminen edellyttää kuulumista johonkin ratsastusseuraan.

Liity mukaan mukavaan seuraan ja toimintaan!  Jäsenenä hyödyt SRL:n eduista ja saat alennuksia paikallisilta kumppaneilta. Lisäksi voit osallistua toimintaamme jäsenhinnalla, oikeuden osallistua kilpailuihin ja tehdä merkkisuorituksia. 

Lisätietoa SRL:n jäseneduista

Vuosittaiset jäsenmaksut määritellään seuran syyskokouksessa. Jäsenyys jatkuu automaattisesti vuoden vaihteen yli ja vanhat jäsenet saavat jäsenmaksulaskun suoraan Suomen Ratsastajainliitosta.

Täysjäsen (seniori ja juniori) saa kaikki liiton tarjoamat jäsenedut. Perhejäsenen (seniori ja juniori) edut ovat muuten samat kuin täysjäsenellä, mutta hän ei saa Hippos-lehteä eikä hänelle voida myöntää kansallista kilpailulupaa tai toimihenkilöoikeuksia. Perhejäsenen täytyy asua samassa taloudessa täysjäsenen kanssa. Seuroilla voi olla myös kannatusjäseniä, mutta he eivät saa mitään liiton jäsenetuja.  

Osallistuakseen seuratason kilpailuihin, henkilön täytyy olla ratsastusseuran täys- tai perhejäsen. Myös aluetasolla tai korkeammalla kilpailevien tulee olla jonkun ratsastusseuran jäsen.

Voit liittyä seuraamme kätevästi täyttämällä tarvittavat tiedot SRL:n lomakkeeseen seuraavan linkin kautta:

M-Ridersin jäseneksi liittyminen 

Jäsensihteeri vastaanottaa liittymisesi Sense-järjestelmän kautta.

Mikäli sinulla on jäsenyyteen liittyvää kysyttävää, ota rohkeasti yhteyttä jäsensihteeriimme: 

Tiia Tamlander
puh. 040 170 7857
tiia.tamlander(at)pp.inet.fi

********************************************************************************************************************************

M-Riders Mikkeli ry:n jäsenmaksut alennettuun hintaan

1.9. - 31.12.2020 

_dsc0224.jpgSeniorit 42 € (norm. 69 €)

Juniorit 38,50 € (62 €)

Perhejäsen: seniori  34,50 € (norm. 48 €,  juniori  31,50 € (norm. 43 €) (*

Kannatusjäsen 55 € (henkilö)

Kannatusjäsen 200 € (yritys/muu organisaatio)

(* Perhejäsenellä tarkoitetaan samassa osoitteessa asuva perheen jäsentä, hänelle ei tule omaa Hippos-lehteä eikä perhejäsen saa kilpailulupaa.

Jäsenmaksu sisältää tapaturmavakuutuksen, Hippos-lehden vuosikerran, jäsenkortin ja lukuisia muita SRL:n etuja.

Mikäli olet ollut jäsen edellisvuonna saat automaattisesti kuluvan vuoden jäsenlaskun sähköpostitse tai kirjeenä.